Konfirmandkusus

Tilmelding til Konfirmandkursus 2023

Der er åbnet for få pladser mere til årets konfirmandkursus

Tilmelding til Sædding Efterskole - lukket for tilmeldinger

Tilmelding til Djursland Efterskole

Tilmelding til Sydvestjyllands Efterskole

Tilmelding 

Vi åbner for tilmeldingen mandag den 3. oktober kl. 17.00. Her bliver det muligt at vælge mellem de fire forskellige skoler.

Deltagerne optages på kurset i den rækkefølge tilmeldingerne modtages. Har du spørgsmål til din tilmelding efterfølgende, er du velkommen til at kontakte den skole, du har sendt tilmeldingen til.

Bemærk at tilmeldingen først er endelig når I har modtaget en bekræftelse fra skolen og betalt depositum. Bekræftelsen vil blive sendt ud pr. mail 2-3 dage efter tilmeldingen.

Man kan kun tilmelde en person på en skole. I tilfælde af flere tilmeldinger fra samme person, vil kun den første tilmelding være gyldig. De andre tilmeldinger vil blive slettet. Gælder også for ventelister. 

OBS. Ser du stadig ovenstående tekst kl. 17.01, så opdater din browser med ctrl F5 og tilmeldingssiden skulle derefter dukke op.

Datahåndtering

Ved tilmelding til Konfirmandkursus bliver de personlige oplysninger registreret direkte hos skolen, med en kopi til IMU-sekretariatet, pga. den overordnede administration. Kopien slettes så snart kurset er slut. Mht. datahåndteringen på den enkelte skole, henviser vi til deres procedure.

Hvilke oplysninger skal jeg have klar?

Du skal have følgende oplysninger klar når tilmeldingen åbner:

  • Deltagers navn, adresse, hjemkommune, telefonr., mailadresse og cpr-nummer
  • Forældres navne, telefonnr., mailadresse og cpr-nummer (af hensyn til at søge kursustilskud)
  • Ja eller nej: ønsker deltager at blive konfirmeret på kurset + er kurset din eneste konfirmationsforberedelse
  • Evt. bemærkning

Der vil ikke blive spurgt efter NemID eller betalingsoplysninger.

Konfirmation på KK

For de teenagere der skal konfirmeres på kurset, er det muligt at tilmelde sig tidligere for at give mulighed for bedre planlægning. Det er derfor muligt at tilmelde en konfirmand til et specifikt kursus 20 til 2 uger før den officielle tilmeldingsfrist. Det gøres ved henvendelse til den efterskole, som afvikler Konfirmandkursus den pågældende sommer.