Konfirmandkusus

Ledige pladser

Tilmelding til Skrødstrup Efterskole

Tilmelding 

Vi åbner for tilmeldingen mandag den 4. oktober kl. 17.00. Her bliver det muligt at vælge mellem de fire forskellige skoler.

Deltagerne optages på kurset i den rækkefølge tilmeldingerne modtages. Har du spørgsmål til din tilmelding efterfølgende, er du velkommen til at kontakte den skole, du har sendt tilmeldingen til.

Bemærk at tilmeldingen først er endelig når I har modtaget en bekræftelse fra skolen og betalt depositum. Bekræftelsen vil blive sendt ud pr. mail 2-3 dage efter tilmeldingen.

Vi henstiller til at du kun tilmelder dig Konfirmandkursus én gang, da vi tidligere har erfaret at få flere tilmeldinger på samme person.

OBS. Ser du stadig ovenstående tekst kl. 17.01, så opdater din browser og tilmeldingssiden skulle derefter dukke op.

Datahåndtering

Ved tilmelding til Konfirmandkursus bliver de personlige oplysninger registreret direkte hos skolen, med en kopi til IMU-sekretariatet, pga. den overordnede administration. Kopien slettes så snart kurset er slut. Mht. datahåndteringen på den enkelte skole, henviser vi til deres procedure.

Har du spørgsmål vedr. tilmeldingen kan du ringe til Louise på tlf.: 8227 1211 indtil kl. 18 idag 04-10-21

 

 

Hvilke oplysninger skal jeg have klar?

Du skal have følgende oplysninger klar når tilmeldingen åbner:

  • Deltagers navn, adresse, hjemkommune, telefonr., mailadresse og cpr-nummer
  • Forældres navne, telefonnr., mailadresse og cpr-nummer (af hensyn til at søge kursustilskud)
  • Ja eller nej: ønsker deltager at blive konfirmeret på kurset + er kurset din eneste konfirmationsforberedelse
  • Evt. bemærkning

Der vil ikke blive spurgt efter NemID eller betalingsoplysninger.

Tilmelding før d. 4. oktober

For de børn der skal konfirmeres på kurset, er det nu muligt at tilmelde sig tidligere for at give mulighed for bedre planlægning. Det er derfor muligt at tilmelde en konfirmand til et specifikt kursus 2 uger før den officielle tilmeldingsfrist. Dvs. for KK2022 er det muligt at tilmelde sig som konfirmand fra 20. sep. 2022. Det gøres ved henvendelse til den efterskole, som afvikler Konfirmandkursus den pågældende sommer.