Konfirmandkusus

Tilmelding

Deltagerne optages på kurset i den rækkefølge tilmeldingerne modtages.
For at få pige- og drengepladser til at gå op, er du dog først optaget på kurset, når skolen selv har bekræftet, at din tilmelding er registreret, og du har betalt det depositum, skolen opkræver af dig. Det vil ske hurtigst muligt. Bekræftelsen vil blive sendt ud pr. mail senest 2-3 dage efter tilmeldingen.

Har du spørgsmål til din tilmelding efterfølgende, er du velkommen til at kontakte den skole, du har sendt tilmeldingen til. 

Man kan kun tilmelde en person på en skole. I tilfælde af flere tilmeldinger fra samme person, vil kun den første tilmelding være gyldig. De andre tilmeldinger vil blive slettet. 

Har du spørgsmål kan du enten ringe direkte til skolen, som du er tilmeldt. Eller du kan kontakte IMU på 82 27 12 11. 

Datahåndtering

Ved tilmelding til Konfirmandkursus bliver de personlige oplysninger registreret hos IMU-sekretariatet, med en kopi til skolerne, pga. den overordnede administration. Kopien slettes så snart kurset er slut. Mht. datahåndteringen på den enkelte skole, henviser vi til deres procedure.

Hvilke oplysninger skal jeg have klar?

Du skal have følgende oplysninger klar når tilmeldingen åbner:

  • Deltagers navn, adresse, hjemkommune, telefonr., mailadresse og cpr-nummer
  • Forældres navne, telefonnr., mailadresse og cpr-nummer (af hensyn til at søge kursustilskud)
  • Ja eller nej: ønsker deltager at blive konfirmeret på kurset + er kurset din eneste konfirmationsforberedelse
  • Evt. bemærkning

Der vil ikke blive spurgt efter NemID eller betalingsoplysninger.

Konfirmation på KK

For de teenagere der skal konfirmeres på kurset, er det muligt at tilmelde sig tidligere for at give mulighed for bedre planlægning. Det er derfor muligt at tilmelde en konfirmand til et specifikt kursus 20 til 2 uger før den officielle tilmeldingsfrist. Det gøres ved henvendelse til den efterskole, som afvikler Konfirmandkursus den pågældende sommer.