Konfirmandkusus

Tilmelding til Konfirmandkursus 2024

Tilmelding til Frøstruphave Efterskole - (udsolgt)

Tilmelding til Løgumkloster Efterskole

Tilmelding til Nordsjællands Efterskole

Tilmelding til Hedemølle Efterskole 

Tilmelding 

Vi åbner for tilmeldingen mandag den 2. oktober 2023 kl. 17.00. Her bliver det muligt at vælge mellem de fire forskellige skoler.

NYT tilmeldingssystem for KK2024

For KK2024 foregår tilmeldingen gennem ”Place2Book”.

Tryk på linket for den skole du vil tilmelde dig. Scroll ned, og vælg 1 billet. Derefter har du 25 min til at udfylde alle oplysningerne.

Bemærk at der skal betales et depositum på 1.500 kr. ved tilmelding. De betales med kort, med det samme. Desuden er der nogle administrationsomkostninger og gebyr på omkring 50 kr.
Depositum, omkostninger og gebyr refunderes ikke.

Hvis der ikke er flere ledige pladser på den skole, du ønsker at tilmelde dig, får de 10 første mulighed for at tilmelde sig en venteliste. Hvis der opstår plads, modtager de 10 personer en mail fra Place2Book, med et link til tilmeldingen. Her fordeles pladserne efter først til mølle princippet. Du kan også vælge i stedet at tilmelde dig en af de andre skoler, som stadig har plads.

Deltagerne optages på kurset i den rækkefølge tilmeldingerne modtages. Har du spørgsmål til din tilmelding efterfølgende, er du velkommen til at kontakte den skole, du har sendt tilmeldingen til.

Har du spørgsmål til tilmeldingssystemet, skriv en mail til imu(at)imu.dk.

OBS. Ser du stadig ovenstående tekst kl. 17.01, så opdater din browser med ctrl F5 og tilmeldingssiden skulle derefter dukke op.

Konfirmation på KK

For de teenagere der skal konfirmeres på kurset, er det muligt at tilmelde sig tidligere for at give mulighed for bedre planlægning. Det er derfor muligt at tilmelde en konfirmand til et specifikt kursus 20 til 2 uger før den officielle tilmeldingsfrist. Det gøres ved henvendelse til den efterskole, som afvikler Konfirmandkursus den pågældende sommer.