KONFIRMANDKURSUS

Tag med 70-100 andre unge på 14 dages intensivt konfirmandkursus i sommerferien

Velkommen på KK 2020!

 

Det er med stor glæde, at vi fra Konfirmandkursus ´KK´s side i enighed med efterskolerne og baglandet bag KK, kan meddele at vi KAN AFHOLDE de fire Konfirmandkurser I ÅR, som længe har været planlagt.

Efter regeringens udmelding kan efterskoler påbegynde en genåbning for deres elever pr d.d., hvilket også betyder, at et efterskolekursus som KK kan afholdes efter gældende regler og retningslinjer.

Det vil være hver enkelt efterskole der er ansvarlig for afholdelsen af kurset i henhold til de krav og retningslinjer, som myndighederne har givet.

”Det er en rigtigt glædelig udvikling vi har været vidne til de seneste uger. I en tid hvor fysisk samvær har været stærkt begrænset, og hvor samværet omkring det at være ung og menneske skabt i Guds billede derfor også har været ekstremt udfordret, glæder vi os over at kunne tilbyde et fuldt booket efterskolekursus igen i år. Vi er samtidig sikre på at vi også etisk kan forsvare at invitere unge mennesker på et 14 dages kursus, og samtidig honorere de skærpede krav til samværet” udtaler formand for KK, Landsleder i IMU Niels H. Mortensen.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til den skole som din konfirmand er tilmeldt eller til KK- udvalget.

På KK´s vegne.

Velkommen på KK 2020

Niels Hankelbjerg Mortensen
Formand. 

 

Konfirmandkursus er et alle tiders tilbud til unge i konfirmationsalderen med 14 dages undervisning i et unikt fællesskab - en forsmag på efterskolelivet!

I 2020 afvikles Konfirmandkurset den 28.juni - 11. juli på:

Tilmeldingen til Konfirmandkursus er åben og du kan stadig nå at tilmelde dig kurset på Hedemølle og Frøstruphave Efterskole!

Følg os på Facebook

Synes godt om Konfirmandkusus på Facebook og bliv opdateret.